ЗА ПРОЕКТОТ

75 години на ваша страна


Повеќе...

ТОП ЛИСТА

Најмногу донирани километри


Повеќе...

ТВОЈ ПРОФИЛ

Извозени Х км од срце!


Профил

Колку сме? Многу! Не има насекаде и
во секое време. Возиме од срце за
оние на кои им е најпотребно.


Владини и невладини организации кои
се наши партнери во мисијата да
обезбедиме поддршка за сите оние на

Повеќе...

Вози, не запирај! Додека возиш од
срце имај на ум дека секој дефект на
велосипедот можеш да го отстраниш на
нашите Вело станици.

Повеќе...