Симни ја STRAVA,
поврзи се со твојот профил
и донирај километри

Ако немаш STRAVA профил симни ја апликацијата и активирај ја.

Поврзувањето е едноставно и е овозможено со еден едноставен
клик, а ќе овозможи секој извозен километар да се брои како
твоја донација за 1.000.000 км ОД СРЦЕ!

Не заборавај: вклучувај ја STRAVA пред да тргнеш со велосипедот.